Mantelzorgmakelaar en Mantelzorgconsulent

De Mantelzorgmakelaar en Mantelzorgconsulent ondersteunen de mantelzorger

Mantelzorg is meer dan alleen de alledaagse zorg voor elkaar. Mantelzorgers zijn mensen die lange tijd voor een naaste zorgen, maar hier niet voor betaald krijgen. Deze zorg is meer dan je normaal gesproken van elkaar kunt verwachten. Heb je als mantelzorger behoefte aan informatie of advies? Heb je vragen over zorg en ondersteuning? Of heb je gewoon behoefte aan een luisterend oor? Je staat er niet alleen voor. Welzijn Lochem heeft een Mantelzorgmakelaar en een Mantelzorgconsulent die jou bijstaan met raad en daad.

 

De Mantelzorgmakelaar helpt bij regeltaken

Kom je er niet uit met het aanvragen van de zorg? Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van formulieren, of het bellen van instanties? Onze Mantelzorgmakelaar helpt bij uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, wonen, welzijn, financiën en het combineren van werk en mantelzorg.

 

De Mantelzorgconsulent ondersteunt en adviseert

Onze Mantelzorgconsulent luistert naar jouw verhaal en helpt je met informatie, advies en het organiseren van ondersteuning om de zorg vol te houden. Ondersteuning van de Mantelzorgconsulent is gratis en er is geen verwijzing of indicatie voor nodig. Wij zijn er ook voor jonge mantelzorgers.