Jongerenwerk

Graffiti tekening

Bij Jongerenwerk Lochem staat de deur altijd open 

 

Jongerenwerk Lochem: voor én door jou 

We vinden het supertof als je met eigen ideeën komt voor activiteiten. Ook als die in jouw eigen woonplaats zijn, dan komen we gewoon naar jullie toe! We staan open voor al jouw te gekke suggesties. We komen jullie graag opzoeken om eens ideeën uit te wisselen, maar ook om te horen hoe het is om in jouw omgeving op te groeien.  

 

We vinden het belangrijk om een leuke plek, maar ook een veilige haven te zijn. We begrijpen dat dingen zoals groepsdruk, pesten en onzekerheden soms lastig zijn. Wie je ook bent en wat er ook bij jou speelt, bij Jongerenwerk Lochem staan de deuren altijd wagenwijd open voor alle jongeren uit de gemeente Lochem. We willen een plek zijn waar jij je helemaal thuis voelt, ongeacht wie je bent of wat je interesses zijn.  

 

Het Jongerencentrum Lochem is een veilige plek 

Stap gerust eens binnen in ons fantastische jongerencentrum! Het is een toffe plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn, met vrienden kan chillen en nieuwe mensen kan ontmoeten. Of je nu vragen hebt over bijvoorbeeld school of werk, je ei kwijt wilt of je creatieve kant en talenten wilt ontdekken en ontwikkelen: je bent bij ons altijd welkom. Wij zijn er om jou te ondersteunen en het beste in jou naar boven te halen! Je vindt het Jongerencentrum in de kelder van het Stadshuus, Markt 3 in Lochem. 

 

Wat is er allemaal te doen? We hebben een PlayStation 5, tafeltennistafel, pooltafel, een kast vol spelletjes en zelfs een groot scherm om films te kijken. Op dinsdag hebben we een vaste meidenavond en op woensdagavond koken en eten we gezellig samen. Ook ondernemen we buitenactiviteiten zoals suppen, voetballen of een spel zoals Jachtseizoen. Maar dat is nog niet alles! We organiseren ook grotere activiteiten zoals Halloween en The Hunt. 


Ons team van jongerenwerkers is er altijd voor jou. Heb je vragen, ideeën of gewoon zin in een praatje? Aarzel niet om langs te komen of contact op te nemen met onze (vinden wij) supertoffe medewerkers. 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle coole dingen die we doen? Volg ons dan op Instagram of Facebook